Udvalgte cases  

Tagrens A/S

Tagrensningsfirmaet Tagrens A/S havde brug for at blive opdateret til anno 2018. De manglede hjælp til at fremstå professionelle og til at blive mere synlige online.

I samarbejde med kunden skabte vi en online markedsføringsindsats, startende med ny hjemmeside, der har skabt resultater og stadig gør det.

Efter to år, står Sitemee fortsat for al Tagrens A/S online markedsføring.

 

Læs mere her

Rumbles Burger

Da Rumbles Burger, som er en kæde med fire restauranter, skulle bruge en ny hjemmeside med kort varsel, trådte vi til og gik online indenfor en uge fra indgåelse af aftalen. Baseret på WordPress, og med flere funktioner som fx. online bestilling, bestilling af foodtruck med mere. 

E.O TØMRER & SNEDKER APS

E.O Tømrer (og snedkervirksomhed) har, siden sin start i juni 2018, haft rygende travlt. Sitemee hjalp Önder med opstarten: en hjemmeside, logo, beklædning af bilen og tekstforfatning.
For at styrke hans synlighed, byggede vi desuden diverse SEO landingpages, der særligt rettede sig mod de interessante kunder i udvalgte byer.

Vi gav ham en skarp professionel profil, og han har sørget for at levere optimalt håndværk så godt, at han efter et halvt år har ansat en svend, har en fyldt ordrebog og kun får 5 stjernede anmeldelser på Anmeld din håndværker.

Zoffmann & Jensen

Zoffmann & Jensen og ernærer sig ved kantinedrift, frokostordninger og catering. Hos Sitemee har vi leveret komplet hjemmesideløsning, og står får den digitale markedsføring.

Selskov Elektric ApS

Piet, direktøren fra Selskov Elektric, henvendte sig med ønske om en ny side, der skilte sig ud fra konkurrenternes. Det endte med en meget personlig vinklet fortælling, integreret i en webløsning. En brandplatform, der holder i mange år frem, baseret på en fortælling om håndværk igennem flere generationer. 

Wolff Svendsen A/S

Vi arbejder med mange typer af virksomheder, der alle har det til fælles at de gerne vil være seriøse i deres tilgang til online markedsføring og tilstedeværelse. Blandt vores kunder kan nævnes:
CPH ART SPACE, NUPO A/S, IMAGE FACULTY, LEGEAKADEMIET.DK, MYTRENDYPHONE, URBANCOFFEE.DK, RUBBERDUCK.DK, GASTROUDSTYR.DK, BILHUSET ENGMARK, TH MUR & FLISER, BRILLESTEDET, MIPA MØBLER, GONZALES CANTINA, AU2CLEAN, ARKADE FRISØRERNE

Skal vi kigge på det?

Skal vi kigge på det?