Copywriting

What?

Sælger du sneakers eller snickers ?
Du har 2 sekunders opmærksomhed fra de besøgende til at fortælle dem præcis, hvad du sælger. Vi skriver tekster, der rammer målgruppen skarpt med velvalgte ord.

Why?

Er du bedre end konkurrenten?
Personlighed og historie gør dig interessant og skaber dit brand. Vi skriver din historie frem i teksterne og får dig til at skille dig ud blandt konkurrenterne.

How?

…Vi stikker dig én du kan snuppe i farten! eller Omstændighederne omkring udlægget skal betones fordi…..Vi har ingen standarder, for ikke to tekster skal være ens.
Tone og ordvalg er afhængig af mål, branche og målgruppe. Det ved vi, for som journalister og kommunikationsfolk, har vi årelang erfaring med tekster, der virker.

Det gulnede foto af hans far og den gamle Mustang hang lige ved siden af svensknøglen

De rigtige ord fremmaner både billeder og følelser. Som professionelle tekstforfattere og kommunikatører har vi altid både budskab, indhold, form, medie og modtager in mente, når vi arbejder med dine tekster.

Ingen brancher er ens ej heller virksomheder indenfor samme branche.

Effektiv formidling er derfor ikke samlebåndsarbejde, men kræver indgående kendskab til virksomheden helt ned i detaljen.

Hos Sitemee strækker vi os langt for at opnå netop det kendskab til dig, din virksomhed og din branche, som gør at vi kan forfatte unikke og virkningsfulde tekster, som repræsenterer og sælger din(e) ydelse(r) mest effektivt.

SEO-optimeret:

Hjemmesidetekster har to målgrupper: mennesker og søgemaskiner.

Vores tekster er altid grundlæggende SEO-optimerede, og vi har hele tiden fingeren på pulsen i forhold til de nyeste tendenser indenfor disciplinen.

Den digitale verden bevæger sig nemlig med lynets hast, og søgemaskinerne bliver (heldigvis) hele tiden bedre til at servere det indhold, som har reel værdi for brugeren.

Vi sørger for, at dine tekster står stærkt i dette kapløb! 

Se et lille udpluk af vores kunder og cases her

Skal du også vækste?

Send en besked via formularen eller ring på tlf: 71 74 76 16