Book et telefonmøde med Bülent

Ring og sig hej!  71 74 76 16

For webshops. Få udnyttet potentialet for en øget omsætning og nye kunder

Uanset om du sælger fisk eller friske frisurer: Vi kan få kunder i butikken. 

Hvis du har et PPC setup (eller høj trafik) men ønsker effektiv retargeting.  

I skal bruge LEADS! LEADS! LEADS! Ok, det skaffer vi til jer. 

Skal vi kigge på det?

Skal vi kigge på det? 

[CASE]

Hurtig skalering af facebook marketing for

MyTRENDYPHONE

Vi er meget tilfredse med de resultater som Sitemee og Bülent har leveret. Kreative og teknisk dygtige. En enkelt ting som skiller sig særligt ud? Fordobling af resultaterne. Fra ROAS10 til ROAS20 på vores remarketing kampagne. Jeg kan anbefale Sitemee til alle e-commerce virksomheder.

SILVAN POPOVIC
CEO & STIFTER

Udfordring: Skab et Facebook marketing setup fra bunden – og tjen penge fra dag et!

MyTrendyPhone har siden starten i 2003 vokset sig til en af Danmarks største e-retailere. Forståelsen for hvor, og hvornå,r det bedst kan betale sig at købe trafik, kombineret med iværksætterånd, har resulteret i en virksomhed der opererer i seks lande og som en undtagelse har været rentabel i de fleste af sine leveår. Hos Sitemee startede vi  samarbejdet med MyTrendyPhone i foråret 2018 og målet var klart: At skabe et Facebook marketing setup, der effektivt og nemt kunne skaleres og samtidig var rentabelt fra dag et. Det lykkedes. 

Høj synlighed – lav Pris [men uden at blive aggressive]

En af de første ting vi gjorde var at opsætte en række remarketing kampagner, for at se hvad der bedst betalte sig ift. vores targets. Vi sikrede samtidig at Google Analytics data ikke var eneste kilde til dataindsigt, og supplerede med Facebook Analytics. Vi udnyttede Facebook Attribution og sammenkoblede det med Google Ads+Display data, for at få det bedste indblik i brugerrejsen og rentabiliteten af de forskellige afdelingers marketingindsats. 

Sådan gjorde vi 

Metode – Vi valgte at bruge Danmark som inkubator, og overførte de mest succesfulde kampagnesetups til andre markeder.  

Resultater

  • ROAS +12
  • +2 mio eksponeringer pr. måned (DK)
  • Bedre indsigt

Siden vi startede har vi set en løbende stigning i ROAS på alle kampagnetyper. Samtidig har vi skabt en samlet strategi for Facebook annoncering hos MyTrendyPhone. Vi arbejder stadig målrettet på at udnytte Facebooks potentiale som marketing platform for MyTrendyPhone. 

Butikskampagne / Instore Traffic

Med to fysiske butikker i hhv København og Hillerød, og en massiv konkurrence på markedet for mobilreparationer, ønskede MyTrendyPhone at øge markedsandelen og fastholde deres position på markedet. Vi skabte en række små film, som vi målrettede mod udvalgte målgrupper. Resultatet var en mærkbar øgning i reparationer på kort tid, og kampagne er siden fulgt op af andre lignende med samme succes. 

[Hvad?]
Kampagner  for Mytrendyphones butikker i København K og Hillerød

[Hvornår?]
2018 til nu..

[Resultat]
+15% overall løft af besøgende
+200% Beregnet ROAS

 

Få en Facebookstrategi der virker

Har I styr på Facebookstrategien?

Til forskel fra Google Ads, så er Facebookannoncering ofte en hårdere nød at knække. Har du lyst til at høre hvordan vi tænker en strategi for din virksomhed kunne være? Det koster ikke noget, andet end din tid. 

Få flere kunder med effektiv annoncering på Facebook

Vil du se hvad Facebook kan levere når det handler om direkte salg for din webshops? Der er for de fleste et kæmpe uudnyttet potentiale. Kopimålgrupper, retargeting, funneltest, facebook analytics…. Dem der annoncerer rigtigt på Facebook lige nu, vinder fremtiden. Skal du være en af dem? Lad os tale om dine muligheder. Udfyld felterne overfor. Så hører du fra os.