Wordpress ydelser: Vedligehold & optimering af din virksomhedsside.

Facebook Annoncering for lokale virksomheder

Har du en butik, der sælger varer eller serviceydelser? Så er dette noget for dig.

Flere kunder i butikken

Lokalannoncering på Facebook virker! Vi ved, at det virker langt bedre end trykte annoncer, i fx. dagblade og aviser. Det ved vi, fordi vi gør en forskel for de af vores kunder, der har taget springet og turdet prøve online annoncering.

Få flere kunder i butikken – prøv online markedsføring

Hvem er det for?

Dig, der har en butik og servicerer kunder på adressen. Det kan være en frisør, en blomsterhandler, en bager, en restaurant, en cafe eller detailhandel…

Wordpress udvikling og optimeringsikon

En annonceplatform – synlighed alle steder

Facebooks annoncenetværk er alle steder Når vi siger Facebook annoncering, mener vi i virkeligheden online annoncering i bred forstand. Det gør vi, fordi Facebooks annoncenetværk strækker sig langt ud over selve Facebook. Facebooks annoncenetværk når nemlig brugerene, uanset om de bruger en pc, tablet eller telefon, og uanset om de er på Facebook, Instagram, eller de surfer rundt på nettet. 

Nyt brød i butikken eller nye modeller til unge damer?
Trends og tendenser, som her og nu optager dine kunder, kan hurtigt blive til kampagner. Online annoncering er nemlig både mere effektivt, men også langt mere adaptivt og agilt end trykte annoncer. Ønsker du at påvirke din målgruppe, være trendsættende og tage kontrol over din forretning og din branche, så er Facebook – og sociale medier i bred forstand – også det helt rigtige værktøj at bruge.

Nå ud til (mange) flere potentielle kunder
Eksponering og genkendelse øger sandsynligheden for konertering (salg) markant. Når vi annoncerer på Facebook, sørger vi samtidig for annoncering på Instagram, Messenger samt på Facebooks annoncenetværk. Målgruppen “møder” dermed dit produkt eller din service på tværs af apps, enheder og sider. 

Fasthold opmærksomheden
Med målrettede remarketing kampagner, sørger vi for direkte henvendelse til dem, der allerede har vist en interesse for dit brand. Det øger chancerne for, at de husker din virksomhed betydeligt!

Løbende udvikling, tilpasning & optimering af din virksomheds hjemmeside. WordPress eksperter.

Tal, der er til at forstå 

Modsat traditionelle former for annoncering, får du med Facebook annoncering et overblik over, præcis hvad det koster at nå ud til dine kunder, hvordan de interagerer med din annonce, og hvad hver enkelt interaktion koster. Og du får det hele leveret i en overskuelig rapport, så du løbende kan følge med, i hvordan det går. 

Du får leveret tal, der viser effekten af din annoncering

 

 

Tilpassede målgrupper

Vi rammer din målgruppe med et præcist budskab. Der er stor forskel på, om du sælger pølser, parykker eller ponyer, og derfor målretter vi din kampagne mod de personer, som er interesserede i dine ydelser.

Henvend dig til dit kernepublikum, og bliv hørt

 

 

Løbende udvikling, tilpasning & optimering af din virksomheds hjemmeside. WordPress eksperter.
Løbende udvikling, tilpasning & optimering af din virksomheds hjemmeside. WordPress eksperter.

Vi finder dem, der ligner dine kunder

Når vi først kender dine kunder, kan vi, takket være Facebooks annonceplatform, skabe såkaldte kopimålgrupper. Det betyder, at vi kan finde frem til personer, der ligner dine kunder og målrette annoncere mod dem. Dermed når du ud til endnu flere relevante personer.   

Vi bruger data smart – så får du flere kunder i butikken. 

Sådan kommer du i gang

Trin 1
Grundlæggende oplysninger

Du bestiller Facebook Annoncering herunder. Du får en mail retur fra os, hvor vi spørger ind til lidt flere oplysninger, som er nødvendige for, at vi kan komme i gang.

Trin 2
Vi kontakter dig

Vi kontakter dig, for at forstå din målgruppe og din virksomhed. Ud fra disse oplysninger, udarbejder vi en kampagne, som du får til endelig godkendelse. 

 

Trin 3
Skriv eller ring

Du får en månedlig rapport, og vi sørger for, at du kan forstå de resultater, vi har leveret.  

Spørgsmål og svar

Hvad kræver det for, at jeg kan komme i gang?
Du skal have en hjemmeside samt en Facebookside med en tilknyttet annoncekonto. Vi kan hjælpe, hvis det kniber med nogle af delene. Du kan dog starte med at oprette en Facebook Business Manager konto for din virksomhed.

Hvad med andre typer annoncering?
Vi laver også Google Ads, og vi er kreative med video. Kontakt os for mere information.