+45 71 74 76 16   |   kontakt@sitemee.dk

Få en hjemmeside der skiller jer ud fra mængden

En gennemtænkt hjemmeside skaber fundamentet for vækst og nye forretningsmuligheder. Få flere kunder, få mere ud af jeres annoncering og mere tilfredse kunder

Nyt website til din virksomhed

Hvis du har behov for at få samlet trådene, og skabt en stærk identitet der skaber mere salg

Historier skaber relationer

Lad din personlighed skinne igennem

Der gemmer sig en historie bag enhver virksomhed og personerne bag den. Formidlet korrekt sikrer den at de besøgende på din hjemmeside, husker dig og i højere grad, og har lyst til at kontakte dig. Få flere kunder med en personlig hjemmeside.

Vi kan få dig i luften, hurtigere end du tror

Alt er klar til din forretning. Der mangler bare det sidste touch. Derfor er Shopify hurtigere i luften end noget andet system på markedet. 

Kom hurtigt i luften med et unikt design

Vælg mellem over 50 skabeloner der kan alt, hvad du har brug for, og som kan tilpasses..

Vores investering i samarbejdet med Sitemee betalte sig hurtigt tilbage. Ny hjemmeside og Google Ads, giver os dagligt adskillige henvendelser fra kunder. Vi kan se en stor forskel i hvor langt ude i fremtiden vi er booket. Klar anbefaling herfra.

Mads Lolk
Ejer, Maleren Lolk ApS

Flere henvendelser

fra de rigtige kunder

Ikke alle hjemmesider får lige mange besøgende til at tage kontakt. Vi skaber løsninger, der er optimeret til at øge henvendelser fra de kunder, I helst vil have og dermed sælge mere.

Vi fokuserer på at

Træd ud fra mængden

med jeres unikke fortælling

Når vi skaber hjemmesider, tager vi udgangspunkt i jeres virksomhed. I ved, hvad der gør jer unikke, hvad der gør, at jeres kunder ender med at vælge jeres virksomhed. Vi ved, at I forstår jeres branche langt bedre end os. Vi stiller de rigtige spørgsmål, og opbygger en hjemmeside, der viser hvem I er, samt hvem I ønsker at have som kunder. I sidste ende handler det hele om mennesker.

Det handler om mennesker

og deres behov

En hjemmeside skal både servicere og sælge. Den besøgende kan være en tidligere kunde, eller en person der overvejer at tage kontakt. Formålet med jeres hjemmeside er at opbygge en løsning, der servicerer forskellige profiler, og skaber en positiv oplevelse. Det gælder uanset, om den besøgende ønsker at skabe kontakt for første gang, eller undersøger markedet for den ydelse, I leverer. Derfor skal det fremgå klart, hvad I lægger vægt på, og hvordan I arbejder.

Få mere at lave med en gennemtænkt hjemmesideløsning.

“Vores nye website tegner en seriøs profil udadtil, og har åbnet op for nye muligheder”

Felix Wolf
Adm. direktør

Skabt til mere salg

Vi er eksperter i hjemmesider, der sælger mere. Det betyder, at du får langt mere ud af din annoncering igennem Google Ads end ved andre løsninger i samme prisklasse.

Altid jeres, altid up-to-date

Vi leverer løsninger, som I ejer. Vi tilbyder service og sikkerhedsaftaler på vores løsninger. Men I kan også vælge at stå for det hele selv.

En del af jeres identitet

Vi laver ikke hjemmesider – men løsninger der kommunikerer jeres identitet.

Bygget med WordPress

Vores hjemmesideløsninger er baseret på WordPress – verdens mest udbredte CMS system. 

+45 71 74 76 16

kontakt@sitemee.dk

Gefionsvej 6C, st.
3400 Hillerød

Kontakt os

+45 71 74 76 16

kontakt@sitemee.dk

Ring mig op

Vi ringer dig op hurtigst muligt