+45 71 74 76 16   |   kontakt@sitemee.dk

Løsninger i fokus

Vores fokus er på løsninger, der skaber resultater – ikke på produkter, platforme, dogmer eller pakkeløsninger. Vi har ingen sælgere ansat, for vi sælger ikke noget. Vi præsenterer løsninger, der gavner jeres virksomhed – og hvis I er klar til at tage skridtet, indgår vi i et samarbejde.

Globalt talent

Vores virksomhed består af mere end 30 personer – hvoraf kun to befinder sig i Danmark. Resten er nøje udvalgte eksperter, der befinder sig i resten af verden. Fra Nairobi til Helsinki og fra Kairo til Kiev. Vi har f.eks. en dataingenør fra Egypten; Nour – der er en troldmand i Python, Slava fra Moskva der kan kode i Shopifys Liquid, så englene synger, Dejan fra Bela Crkva i Serbien der implemterer design i WordPress så effektivt, at vi ikke kan stoppe med at rose ham og Laurene fra Helsinki der kan få det bedste ud af det værste, hvad angår billedbehandling og retouch…

Vi rekrutterer løbende til holdet – så hvis du betragter dig selv som en ekspert indenfor et felt, der matcher vores ydelser – så giv lyd fra dig.

dumb-and-dumber-to05

Online siden 2004

Vi har arbejdet med eCommerce siden 2004. Først med egne butikker og siden som leverandører. 

Vi har udsigt til et middelalderslot i Hillerød, og hygger generelt gevaldig meget.

Skal vi se på det? 

+45 71 74 76 16

Kontakt@sietmee.dk

Sitemee | Gefionsvej 6C, st. | 3400 Hillerød

Kontakt os

+45 71 74 76 16

kontakt@sitemee.dk

Ring mig op

Vi ringer dig op hurtigst muligt