En seriøs samarbejdspartner

Med Shopify og Shopify Plus får du en e-commerce platform der er hurtig, skalerbar og ekstremt nem at gå til.

Hos Sitemee er vi Shopify Partner og er senest været teknisk partner på Munthe A/S webshop, der er bygget på en på en Shopify Plus løsning.

Med Shopify som e-handels platform og os som partner er du sikker på et vellykket projekt

Vi kender alt til andre platforme: Magento 1.x og 2, WooCommerce, Dandomain, Squarespace osv, osv. Det handler ikke om at alt det andet er dårligt. Shopify er bare overlegent på det meste, og overodnet set er der ingen konkurrence.
Særligt når det handler om en af de mest kritiske processer:

At sikre en smertefri migrering fra et eksisterende system.

Vi ved at det er risikabelt at skifte fra en platform til en anden. Hos Sitemee sørger vi for at det sker smertefrit. 

Overlegen hastighed og skalerbarhed

Du har sikkert hørt hvor vigtig hastighed er for dine brugere? Med Shopify skal du ikke bruge så meget som et minut eller en krone på at hastighedsoptimere.. Det lyder for godt til at være sandt, men er det ikke. For abonnementsprisen dækker verdensklasse hosting, herunder CDN til billeder. Hvis du kommer fra en Magentoløsning, ved du måske hvor meget det kan spare jer. Med Shopify Plus er der ingen opsætning af cache, ingen nye servere, ingen nedbrud. Bare lynhurtig e-commerce. 

Integrationer uden bøvl

Vi lægger hovedet på blokken og siger at vi er blandt de hurtigste, smarteste og billigste til integrationer her i landet. Vi kan lave en komplet ERP integration – fra scratch, hosted på egen server med standalone applikation på ned til 50 timer.

Design

Vil du bruge templates eller eget design? Alt er muligt og vi overføre dit design til en fuldt funktionel Shopify løsning. 

Skal det testes før I beslutter jer?

Vi kan, på et afgrænset budget, lave en forundersøgelse og et proof-of-concept. Dette er særligt hjælpsomt hvis I ønsker specielle features og funktionalitet, men ikke ved hvordan det skal løses. Med vores forundersøgelse i hånden kan I være sikre på at løsningen holder.

Kontakt os i dag, og lad os få en snak om hvordan vi kan gøre jeres e-commerce projekt til en succes. Ring på 71 74 76 16 eller skriv til os på [email protected]