Vores ydelser 

Hjemmesider

Helt fundementalt for alle virksomheder. Det er her det starter, og ofte her det slutter. Vi skaber højtydende, funktionelle løsninger der skaber værdi for jeres virksomhed.

E-commerce

Vi arbejder med Shopify Plus og Woocommerce. Vi bryder os ikke om unødigt kompleksitet og holder af at skabe. Fremgangsmåden er ofte top-down og MVP, så vi løser det sværste først og ser om det holder vand før vi tager dig på sejltur

Design

Smag er individuelt, men godt design er universelt. Den gode designoplevelse sætter brugeren i centrum med udgangspunkt i simpelt spørgsmål: Hvordan løses opgaven bedst muligt?

Digital markedsføring

Vi skræddersyr kampagner der giver målbare resultater. I stedet for at råbe højest, kommunikerer vi målrettet mod jeres kernemålgruppe. Det handler om at være festens midtpunkt, men ikke på den dårlige måde..

Kontakt os
og hør mere

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål.
Kontakt os på telefon 71 74 76 16 eller på email [email protected]

 

Kommunikation

Hvordan taler vi til vores kunder, når der er så steder at tale hen? Det starter med at forstå hvem kunden er og hvilket behov hun søger opfyldt. Hvilken information er vigtig? Hvem taler de med?

Strategi

Hvordan får man en offline tradition til at passe ind i en digital verden? Det er noget som kan løses elegant og effektivt. Næste gang I spørger jer selv “Hvad gør vi egentlig nu?” så husk hvad du læste her.

Rådgivning

“Hvad er den største forhindring og hvordan løser vi det?” 

Hvis du allerede har stillet dig selv det spørgsmål, og ikke er sikker på svaret, så kan sparring ofte hjælpe. Vi tilbyder en-til en-sessioner eller dybdegående workshops.

Hos Sitemee favner vi bredt – Vi arbejder med data og tal, mennesker og ord

Vi arbejder med virksomheders digitale profil med udgangspunkt i deres virkelighed – så din virksomhed træder i karakter – og huskes imorgen, fordi den leverer præcis det dine kunder efterspørger.

Hvem er din kunde og hvad ønsker de mest af alt at din ydelse/produkt skal gøre for dem? Og hvordan bliver du synlig? Vi ville elske at kunne hjælpe jer. 

Skal vi kigge på det?

Skal vi kigge på det?